ANNONS

Hon tog två baddare

/

Igår började jag jobba 06:30 så när jag slutade vid 15 åkte jag först hem till Jessica för att hämta min dator. Och gosa med Elsa. Sen åkte jag till Täby centrum för att köpa nytt smink och lite annat. Jag har aldrig varit en person som gillar att åka och göra sånt ensam. Jag gillar sällskap. Men igår var det riktigt mysigt att strosa runt och shoppa.

Jag smsade med A som skrev att hon och Alice var på simskolan. Det var Alice avslutning, så A frågade om jag ville komma dit. Det ville jag såklart! Jag köpte med mig en liten ring från Glitter med en sjöstjärna på som Alice fick i avslutningspresent. Alice var sååå stolt när jag träffade henne. Hon hade tagit sina två första märken, två baddare. 

IMG_9213
Blå och grön baddare. Alice bad mig filma henne när hon berättade att hon hade tagit sina märken. I filmen pekar hon på märkena och säger ”Jag har tagit en grön och en blå” och när hon tittade på filmen sen sa hon ”Men mamna, jag pekar på fel märke när jag säger grön. Jag pekar på blå och säger grön. Vad tokigt!”. Så gullig och klok. 
IMG_9212
Här ser man lite av ringen jag köpte. Hon sa ”Tack snälla mamma för presenten”. När vi kramades och sa hej då utanför simhallen pussade jag på henne och sa att hon skulle krama Philip från mig. Sen skuttade hon glatt iväg till bilen, sida vid sida med A. Nu har de tillsammans gått klart simskolan och efter jul ska Alice fortsätta simskola, steg 2. Hon ska bli en sköldpadda.

Jag hade en klump i halsen och lyckades hålla tårara borta ända tills jag satte mig i bilen i garaget. Då brast det. Jag grät först för att jag var stolt över henne. Sen grät jag över att livet blivit som det blivit. Över att inte få vara med Alice och Philip varje dag. Över att behöva säga hej då och se henne gå iväg från mig. Den smärtan går inte att förklara för någon som inte upplevt den. Hela vägen hem till Nicklas grät jag och det var så skönt. Det var skönt att få släppa ut det där som gör ont. Nu känns det bättre. Och på torsdag kommer de äntligen tillbaka till mig.

24
112

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00