ANNONS

Följ gärna mig på instagram

/

Vill ni se mig i rörligt? Spana gärna in min instagram. (@angelicalagergren) Där uppdaterar jag dagligen med både storys och bilder. Igår la jag upp en bild där jag delar med mig av några hudvårdsfavoriter som jag använder just nu. Det skiftar rätt mycket vad jag testar men just nu är jag på jakt efter glow. Vinter brukar betyda supertorrt ansikte och kropp för mig, men i år har jag inte det problemet. Men det är nog för att jag återfuktar massor, både morgon och kväll. In och följ mig och skriv gärna här vad ni heter och vad ni lägger upp för typ av bilder, så att jag och andra kan följa er.

Skärmavbild 2019-01-20 kl. 13.27.13

Kommentera gärna vad ni vill läsa mer om här i bloggen. Flytten? Bonusfamiljen? Skönhet? Inredning? Hälsa och träning? Kom med feedback. Vad vill ni ha mer av och vad ska jag skippa att skriva om?

Skärmavbild 2019-01-20 kl. 13.29.26

6
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00