ANNONS

När är det bäst att byta förskola?

/

När vi flyttar (inte helt bestämt än vilket datum) kommer vi att byta kommun, vilket betyder att barnen ska byta förskola. När barnen hamnade på den här förskolan som de går på nu, valde vi bara den som var närmst. Jag gjorde inga vidare efterforskningar om jag ska vara helt ärlig. Men vi har varit och är så himla nöjda. Den kommunen vi ska flytta till (Sollentuna) vet jag ingenting om. Jag känner inte till några förskolor, varken bra eller dåliga. Hur har ni andra gjort som har flyttat? För att veta att man kommer till någon som är bra? Där barnen är trygga, får utvecklas i sin takt och blir sedda.

Philip var inte direkt stor när han började förskola. Jag kan ångra det lite, även om jag känner att det har gått bra. Men i efterhand hade jag velat vara hemma längre. Med båda barnen. Jag har inte hört någon som sagt ”jag önskar att jag börjat jobbar tidigare”, men det är såklart mammor och pappor som känner så också.

Här är han ett år. Han är sig lik tycker jag!

Gulligaste skrutten.

Blir alldeles gråtig när jag tittar på gamla bilder. Saknar barnen extra mycket då.

Om vi flyttar i april, är det bäst att låta barnen gå kvar i Åkersberga då hela vårterminen? Och börja på ny förskola till hösten? Svårt att veta vad som är rätt eller fel tycker jag.

22
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00