ANNONS

Nu skickar jag in min bok!

/

Jag har jobbat med min synopsis ett tag nu, men nu är den alldeles strax klar. Så pirrigt, kul och spännande! Nu i veckan kommer den att skickas iväg och det känns som att släppa iväg en bebis. Jag har fått bra feedback från min vän Johanna Schreiber som är författare. Nyttigt att få input från henne. Jag har även flera vänner (och tvilling!) som läst igenom och kommit med korr. Det är alltså ingen färdig bok jag skickar iväg, utan en pitch. Ett synopsis som det så fint heter. Nu är det bara hålla tummarna för att jag får napp, det vore så så så kul!

IMG_4941

Igår var jag inne i ett sånt flow att jag tog en tugga av salladen, skrev. Åt en tugga till, skrev och skrev. Jag fokuserade mer på datorn än på lunchen och det händer inte så ofta. Jag har lärt mig under den här processen att när jag väl får flow, ja då gäller det att ta tillvara på det. Jag har länge suttit och väntat på att rätt känsla ska infinna sig. Att inspirationen ska komma knackande på dörren. Men att bara bestämma sig, få bränsle i form av ilska och sen bara köra var rätt recept för mig. Det har varit så kul! Jag ser fram emot att sätta igång med min andra bok, en typ av chick-lit eller mom-lit… Kan man säga. Men först denna bok, håll tummarna för mig!

4
89

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00