Vad vill jag..?

20111117-084444.jpg

Hej mina vänner….

Jag har alltid varit en målmedveten tjej. Jag har vetat vad jag velat i livet och eftersom jag fokuserat så intensivt på målen så har jag ofta uppnått dem!

Härom kvällen fick jag mig dock en tankeställare då min man frågade mig vad jag hade för mål inom de närmsta 5 åren… Och jag visste inte alls vad jag skulle svara! Jag kände mig nästan lite påhoppad. Förmodligen för att det slog mig att jag faktiskt inte satt upp några riktiga mål för framtiden… Jag har liksom bara glidit med och det har ju funkat också, men kanske är det också en av orsakerna till att jag känt mig lite vilsen ibland?

Om man inte vet vad man vill är det ju svårt att försöka sträva efter något också, eller hur?

Så jag har tänkt efter lite och självklart vill jag att vi ska ha en lycklig familj och att mina nära och kära ska må bra!
Jag vill också flytta till ett mysigt radhus i Göteborg.

När det gäller min karriär så vill jag framförallt vara kvar i tränings och hälsa branchen och den stora drömmen är att få leda mitt egna hälsoprogram i tv!
Kom ihåg att jag skrev det om det blir så:-)

Vad vill du? Har du några mål för de närmsta 5 åren?

Kram

 1. Håller med om att mål är viktigt för att bibehålla motivationen. När jag tränade löpning var det så enkelt för man hade en tid som kunde förbättras på t ex milen. Blev riktigt vilsen när jag pga skador inte längre ville fortsätta tävla men nu har jag satt Beach 2012 som mål och börjat blogga om det vilket ger mig en grym motivation, kan rekommenderas!

 2. Hej Michael.
  Trots att läkarna sagt att dom troligtvis inte kan operera bort tumören, är min man en positiv och envis jävel ;) Just nu står han på cross-trainern i vardagsrummet. Han måste ju vara i form om det blir cellgifter o strålning.
  Det kan verka knäppt, men vi har det ganska bra just nu. Främst av den anledningen att vi tar vara på varje dag, varje tillfälle blir betydelsefullt.
  Det känns ju bra för mig om bara EN person kan få en tankeställare om att ta vara på livet NU.
  Njut av din familj och härlig träning. Det ska jag göra.

 3. Hej Anna.

  Självklart följer jag min frus blogg, och jag fick då läsa din ”kommentar” på detta inlägget.
  Det gör ont i mig och det har inte gått en timme utan att jag har tänkt på den idag…

  När man träffar någon man blir kär i, gifter sig och skaffar barn blir man genast så sårbar och allting runt om familjen blir mindre viktigt.
  Det är ju hemma som man får all energi och det är ju för dom som är där som man lever för.
  Jag kan inte föreställa mig hur det känns att faktiskt bli tvungen att ta en dag i taget. Men det får mig att vilja uppskatta ”just nu” ännu mera.

  Många fina tankar om framtiden är spännande, men dagarna och vägen dit kan vara minst lika fantastiska och det får man inte glömma.
  Mina och säkerligen många andras tankar går till er…

  Kram
  Michael

 4. Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill om 5 år. Går just nu mammaledig och har all tid i världen att komma på, men inget bra än så länge har jag kommit på!!

  Vore superbra med ett hälsoprogram i TV! Sattsa på det !!!

  Kram kram

 5. Jag har alltid bara levt på och egentligen aldrig haft några riktiga mål.
  Träningsmässigt har jag varit feg och mest satt upp låtsasmål och aldrig riktigt satsat (tänk om jag misslyckas, liksom). Egentligen skulle jag vilja springa ett marathon, men har inte vågat anmäla mig.
  För en dryg månad sedan fick min man besked att han har en hjärntumör. Livet får helt plötsligt en helt annan mening. Nu handlar det om överlevnad på riktigt. Vi vet ju inte om vi har 5 år tillsammans. Livet blir här och nu. Mitt i allt kaos ska vi lyckas få tid att njuta av varandra och njuta av livet. Konstigt va? Det är nog så jobbigt att fixa fram mat på bordet och se till att barnen har jympapåsen packad ;)
  Det är bara ett lite annat sätt att se på mål och planer. För oss vet vi inte hur tisdag nästa vecka ser ut. Kommer vi fira jul i år och blir det nån semester nästa sommar? Njut av livet och passa på att leva NU (även om det kan vara bra att ha framtida mål också).

Comments are closed.

LOADING..