Den perfekta kostymen

/Det här inlägget innehåller reklamlänkar/

Jo, jag hittade den perfekta kostymen från Stylein till Elle-galan. Och, ja, jag kommer i deras storlek Large (se inlägget innan…). Kavajen finns att köpa/spana in här och byxorna här. Spana även in deras övriga sortiment – så bra och snygga plagg som håller.

IMG_1029

Till kostymen blev det ett par lågskor från kära Cecilia Blankens. Här finns snyggingarna!

Attachment-1

Makeupen fixades av grymma HeidiDashl.se (hur lyxigt att man kan fix till sitt hem?).

IMG_0977

 

  1. Ewa skriver:

    Det är väl tur att det finns någonting för alla? Antingen man vill ha oversized eller mer kroppsnära? Platta skor eller klackar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Vad är det för jäkla kropp jag ska ha för att passa in?

På fredag ska jag gå på Elle-galan – den absolut glammigaste av galorna. Men jag känner mig allt annat än glammig just nu, men ska damma av mig tills på fredag.

Men också – jag är lack. Jag har länge letat efter en svart kostym, som jag tänkte ha på fredag men även vid fler kommande tillfällen. Men var jag än letar så hittar jag bara korta modeller som är alldeles för figursydda i midjan. Och jag är absolut inte ute efter en ”kontors-dräkt-look” utan en mer oversized modell. I rimlig prisklass.

Så gick jag förbi Åhléns Citys skyltfönster och såg en snygg variant i en liknande modell jag letar efter. Och eftersom den är från Åhléns egna märke Wera så tänkte jag ”vad bra! Då får jag också på mig den eftersom de måste ha bra storlekar som passar många. Ehhhhh. Jo, visst fick jag på mig stl 42 i kavajen. Men brallorna… Ett skämt. Kunde inte ens klämma mig i stl 42. Suck, så jag testar stl 44. Jo, de går på, men är alldeles för långa och passformen blir helt fel. Jag är ändå 173 lång och har rätt långa ben. Alltså = jag är alldeles för stor för att komma i stl 42 och alldeles för kort för stl 44.

28AP0XAOL4_90952705_Wera_Front

Jag blir inte klok på alla skeva storlekar. Vad är det för jäkla kropp jag ska ha för att passa in? Ska jag handla på herravdelningen? Jag har inga problem med min storlek, men jag har ett problem med storlekssättingen. Och hur ”fel” den får mig att känna mig.

Hej då, Wera.

  1. Anneli skriver:

    Jag väger ca 60 kg och är lika lång som du, får gå upp till stl 46/48 för att överhuvudtaget rymmas i byxor från kedjorna, så att…

  2. Ewa skriver:

    Jag vet, HM XS är en halv gång för stor för mig. Svårt, antingen får man lägga upp eller sy in. Gina funkar fortfarande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Vaginaklänning, preggoomslag, underkläder – veckans bästa bilder!

 

1 Ashley Graham på Vouges omslag
Jag gillar modellen Ashley eftersom hon är en av få modeller som inte satsar på den smala looken. Och hur vacker är hon inte som preggo?

Skärmavbild 2020-01-09 kl. 12.56.31

2 Joey Kings vagina-klänning
Well, tanken är kanske inte att den här outfiten ska se ut som en fittis, men visst gör den det ändå? Tycker att den är ljuvlig på skådisen Joey som ni måste bara se i HBO-serien ”Gypsy”.

BBYDKMF

 

3 Beyoncés powerpose
Om en vecka släppa Beys nya Ivy Park-kollektion. Och som vanlig är hon drop dead gorgeous när hon frontar den.

Skärmavbild 2020-01-10 kl. 12.32.05

4 Gwyneth + Dakota
Fuck rivalitet. Underbart att se Gwyneth hänga med sin ex-man Chris Martins nya flickvän Dakota Johnson. Vänskap är allt.

Skärmavbild 2020-01-10 kl. 12.37.23

5 Savage X Fenty
Jag är inte speciellt förtjust i begreppet ”plus size” och jag älskar att Savage X Fenty har underkläder utan just benämningar. Och modellerna är alltid olika – så befriande. Och alla får vara sexiga på just sitt sätt.

Skärmavbild 2020-01-10 kl. 12.55.13

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..