Den behövliga tystnaden

Du kanske tycker att jag ser harmonisk ut? Haha, nej, jag är faktiskt allt annat än det just nu. Så mycket i huvudet: eventuella jobbförändringar, lägenhetsomgörning, småbarnsmamma-tjänsten (vi är i en rätt så trotsig period just nu), OSV. Men här sitter jag i alla fall fem minuter för mig själv i solen och bara njuter av TYSTNADEN. När/om jag blir rik ska jag lägga pengar på ett lantställe, helt klart.

IMG_1912

Att bo på Folkungagatan mitt på söder, ja, det älskar jag (förut alla fotbolls-heja-på-killar-som-beter-sig-som-as-och-speciellt-under-derbyn) men att komma ut i naturen och bara andas, och slippa ljud – SERENITY NOW!

Attachment-1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..