Nu på amelia!

Efter sex år bloggande på mama finns jag nu här på amelia – woooo! Känns mäktigt eftersom jag alltid gillat tidningen och sajten som alltid är på kvinnornas sida – på riktigt.

Så vad blir skillnaden på att blogga här istället för på mama? Jo, framför allt så kommer jag att lämna småbarnstiden en aning eftersom min kära lilla avkomma, Lilo Leone, snart fyller 6 år.

Attachment-1

Även om jag skrivit och synts en del hos amelia, så förstår jag att många av er som läser det här inte har en aning om vem jag är. Så jag tänkte dra en kort presentation av mig själv:

Jag är uppvuxen i Sundbyberg och bor på Södermalm, Stockholm. Jag har en dotter, som sagt, Lilo, som är en riktigt virvelvind. Min sambo heter Niklas och han är den där personen för mig som man liksom aldrig vill vara utan. Och genom honom har jag också fått bästa bonusdottern Fredrika som är 11 år.

Attachment-1 3

Jag jobbar som journalist/skribent och har som mission att försöka få en förändring i samhället genom att visa att det finns OLIKA kroppar och på sätt krossa myten om den så kallade idealkroppen som vi ständigt matas med. Jag har bland annat släppt boken ”Bara rumpor” tillsammans med fantastiska Bettina Johansson – där vi just visar ALLA typer av kroppar.

Och – jag älskar mat. Det är min hobby kan man säga. För mig handlar livet mest om nästa rätt jag ska äta, haha. Och jag är mest inne på italiensk mat eftersom min kära far är italienare.

Jag hoppas att ni kommer att gilla det ni läser. Eller mer känna något när ni är här. För jag är inte en person som lägger upp en vacker bild på min frukost – jag är mer en tyckare. Och vi tycker olika och är olika. Och det är så det ska vara!

Vi hörs!

  1. Ewa skriver:

    För mig är alla kroppar positiva oavsett antal kilon. Det viktigaste är att man trivs och tar hand om sig själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..