Skratt och egentid

Igår firade jag en av mina närmsta vänner, Mari (Sveriges bästa AD för övrigt), som nyligen fyllt 40 år. Förutom att hon är en så fantastisk underbar vän så är hon också förbaskat kul att hänga med. Tror verkligen att det är viktigt att ha vänner som man skrattar mycket med.

IMG_8820

Och jag är lycklig över att ha just personer runt mig som jag mår väldigt bra av. Vår present till Mari (jag, Terri och Lisa) som du ser på bilden bjöd i alla fall Mari på en spa-eftermiddag på The Nest och övernattning på Downtown camper där vi delade sovrum alla fyra. Väldigt mysigt och kul!

IMG_8815

Livet måste fasen få sina pauser från marktjänst, arbete, måsten och så vidare. Bubbel, bad, mat, sömn – så behövligt – och, JA, utan kids.

IMG_8762

Hoppas att ni alla får en härlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..