Det här är DIN helg

Det finns några personer som jag följer på mitt instagram som alltid ska berätta hur duktiga de är. Ofta genom att berätta just hur mycket de har hunnit med under dagen eller hur många jobbuppgifter de har att lösa. Och jag kan bara känna: SLUUUUUUTA!

Förutom att det är oerhört uttråkande att höra någon berätta om sitt stressiga jobb (som de oftast måste berätta om) så kan man ju som följare också bli påverkad och känna: shit, jag kanske borde göra/jobba mer?

IMG_9468 2

Bild från @lettershoppe

Jag tycker att vi kvinnor ska sluta att stressa varandra med att vara så ”duktiga”. Nej fuck it, lägg upp benen på bordet. Ta fram chipsen och låt de andra i familjen styra upp helgen. De klarar det, jag lovar dig. Låt det här bli en avkopplande helg: för dig,

Trevlig helg!

 

  1. LT skriver:

    Så bra skrivet!!!! Alla verkar så busy hela tiden. För att inte tala om de som lägger upp bilder på sina ”fantastiska” barn/män/fruar/hus när jag dessutom vet att några egentligen bråkar hela tiden, osv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..