Riktigt bra ansiktsbehandling

För er som inte känner mig – jag älskar hudvård. Det är mycket viktigare för mig att lägga tid och pengar på min hud än på makeup och hår. Och jag har en massa favoriter – från budget till lyx – som jag kommer att tipsa om framöver. Men det som är absolut viktigast för mig är: rengöring, skydd och återfuktning.

Och just bra rengöring går ju att fixa hemma, men herregud vad det är tillfredsställande att gå och få sig en riktigt rengöring som samtidigt boostar huden.

Jag har tidigare gjort dermapen som är grymt bra, och nu har jag också testat Stimulation peel – en kemisk peeling (50 procent rabatt på ALLA ansiktsbehandlingar hela november på New Clinic som är SÅ bra och PÅLITLIGA, och nej, jag får inte betalt för att säga det) som exfolierar huden så att fina linjer och ytliga pigmenteringar blir mindre synliga, jämnar ut hudtonen samt ger en fantastisk lyster.

IMG_9488

Behandlingen är på ungefär 30 minuter lång och den starter med att huden först rengörs huden för att ta bort smuts och make-up. Efter det appliceras en peeling med små magnesiumkristaller som tar bort döda hudceller och löser upp talg samt gör huden slät och klar. För att lösa upp kristallerna appliceras en produkt med mjölksyra som masseras in, huden blir återställd och återfuktad. De antiinflammatoriska ingredienserna lugnar och lindrar. Det hela avslutas sedan med produkter från zo skin health som återfuktar, stärker hudbarriären och hudens egna kollagenproduktion.

Jag fick lyster på en gång efter första behandlingen, men bästa resultat ska man få genom att göra en kur, en gång i veckan i fyra veckor. 

För övrigt så är mitt BÄSTA hudtips alltid: Smörj dig inifrån. Omega 3, olivolja, nötter – så bra medel att tanka kroppen med då och då.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..