ANNONS

Silverkalla

/

silverkalla

Mitt intresse för växter har fullkomligt exploderat. Från att vara en kronisk Plant Slayer till att bli en Crazy Plant Lady. Jag älskar verkligen mina växter och längtar efter dem när jag bott ett par dagar hemma hos Selle. När jag har varit hemifrån är det alltid lika roligt att se hur de vuxit eller fått nya blad eller knoppar. Om jag inte ser någon skillnad blir jag alltid lite besviken.

I helgen ska jag borra hål och sedan skruva upp lite krokar i taket. Varför nöja sig med att ställa växter i bokhyllor, på piedestaler, i fönstret och på golvet när man kan hänga dem från taket? På bilden ser ni en Silverkalla.

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Varför behövs tyngdlyftningsskor?

/

tyngdlyftarskor

Att investera i ett par rejäla skor som fyller sitt syfte är bra men inget man som nybörjare måste springa iväg och köpa omedelbart. Inledningsvis har jag som nybörjare mest övat på att få till en fin teknik, vikterna har varit sekundära och då har det fungerat bra med vanliga joggingskor. Eftersom jag har bestämt mig för att satsa på ett specifikt mål har jag nu efter rekommendation från min coach investerat i ett par tyngdlyftarsskor med rejäl klack. Med en hög klack kommer man djupare ner i knäböj vilket är en fördel för rörligheten i lyftet.

Vid marklyft däremot bör man ha så platta skor som möjligt. När jag tävlade i styrkelyft använde jag en slags mockasin. Detta för att maximera markkontakten.

Summa summarum: Tyngdlyftningsskor behövs för att skapa stabilitet för fötterna när man gör knäböj med höga vikter. Utöver detta är fördelen att klacken kan hjälpa till med rörligheten så att knäböjen blir djupare .

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Hårstrå i ögat

/

hårstrå i ögat

Timmarna gick, tårarna rann och frustrationen växte över att inte få bort det där irriterande objektet som fastnat i mitt öga. När jag äntligen fick bort det visade det sig vara ett fem centimeter långt hårstrå. Så himla obehagligt, det hade liksom snurrat in sig runt ögat. Men nu är det borta.

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00