ANNONS

Bra och dåligt

Vi hade gått långt från hemmet när vi insåg att det fanns kvarglömda nycklar och busskort hemma som vi missat att ta med på dagens äventyr. Typiskt dålig grej.

Den bra grejen var att vi hann gå hem och tillbaka utan att äventyra punktligheten. Jag ogillar att komma sent. Speciellt som lärare. I min yrkesroll måste jag föregå med gott exempel.

En annan bra grej var att himmeln bjöd på magnifik outfit denna morgon. Skulle precis sätta i mina AirPods för att lyssna på Louis Armstrongs ”What a wonderful world” när jag insåg morgonens andra ”dåliga”.

Whoops. Mycket dåligt. Kom på att jag var så kissnödig när jag kom hem från jobbet igår att jag stoppade öronsnäckorna i byxfickan. Nu ligger de hemma i lugn och ro. Totalt omedvetna om att ännu en morgon i halvkaos lider mot sitt slut.

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00