ANNONS

Fram och tillbaka

God afton!

Kvällens godnattsaga handlar om förflyttning. Mitt liv består till stor del av att förflytta mig. Jag reser till jobbet, från jobbet, till barnens skola, till mataffären och sedan hem. När jag inte förflyttar mig satsar jag på att hålla barnens blodsocker på en hyfsat jämn nivå.

Såhär ser det ut vid Liljeholmens T-bana.

Såhär mutar jag trötta barn som ska överleva resan hem från stan till orten.

Såhär ser det ut vid Gullmarsplan.

Såhär ser det ut när vi går hem från Rågsveds T-bana.

Dagen har tärt på mig. Jag är världens tröttaste ikväll. Mörkret knäcker mig. Om två veckor åker jag till Los Angeles. Längtar efter vännerna och solen. Blir så konstig såhär års.

Har mycket ont i mina knän efter att jag vurpade i söndags. Det bultar i vänstra knäet, är varmt och ömt. Försöker peppa mig själv att satsa att rulla de 27 varven igen på fredag men är rädd. Vill inte ramla på knäna något mer. Åtminstone inte nu när det redan gör ont. Buhu. Jag är en vek masochist. Snipp, snapp, snut så var dagen slut. God natt!

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00