ANNONS

Just idag är jag stark

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Foto: Jenny Brandt Grönberg

God morgon!

Har sovit likt Törnrosa och vaknade upp utan att en ljuv prins kysste mina läppar. Kroppen och jag är inte alltid överens, men just nu verkar det som om den låter mig sova när jag behöver det.

Typiskt bra saker som händer idag är att jag ska på återbesök och träffa en ”Öra-näsa-hals-specialist” på Karolinska sjukhuset i Huddinge. Nu har det gått två månader sedan jag gjorde en omfattande halsoperation. Tror att det läkt fint trots att jag har hostat sedan dess. Måste prata med läkaren och fråga om det är rimligt. Ibland känns det som om organen hotar med att flyga ut.

En annan bra sak som händer ikväll är att jag och Freddie ska hem till fästmannen och äta gnocci. Hade aldrig ätit det innan jag träffade Selle och blev helt fast när han bjöd på det första gången. Ringde och bjöd in oss själva igår kväll. ”Att bjuda in sig själv” är lika med något väldigt fult. Familjefejder kan uppstå. Som tur väl är har inte Selle en pool. Annars kanske han hade trott att jag och Freddie ville hem till honom bara för att få bada i den. Nä, vi vill inte bada i någon pool. Vi vill bara äta gnocci och mysa. De stora barnen sover hos sin pappa i natt. Antar att jag måste avrunda detta inlägg och börja packa. Eftersom vi sover över och eftersom Selle-veckan officiellt börjar på fredag är det bra att få med sig lite ombyten. Locktången bland annat. Lördagen bjuder på fest. Frågade Selle om han ville hjälpa mig att locka/styla mitt hår och det ville han. Men först efter att han målat mina naglar.

Jag har aldrig levt med en man som tar så väl hand om mig. Det är så underbart mysigt att få bli ompysslad. När mina naglar pajade i somras efter flera års användning av gellack hjälpte Selle mig att rädda som räddas kunde. Mer om detta vid ett senare tillfälle. Måste starta dagen. Just idag är jag stark och enligt det gamla talesättet ska man smida när järnet är varmt. Önskar er alla en bra dag.

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00