ANNONS

23.5 varv inklusive framstupa fall

/

Antal varv i kvällens testomgång blev 23.5 varv. Återigen lättade jag vingar och flög. Av någon märklig anledning har samtliga fall inträffat när jag kommit ut ur en kurva.

På söndag återstår resten av minimumskillstestet. Jag räknar inte med att klara alla moment utan ser det snarare som ett övningstillfälle. Efter nyår ska jag hoppa in i en ny crash course. Det blir bra. Ska öva kondition och styrka off skate samt rulla i skolans korridoren när alla elever gått hem.

Är väldigt glad över att jag tog mig till träningen idag. Var extremt ambivalent. Mest rädd. Vet egentligen inte varför. Pratade precis med Selle. Han förbereder en margarita till mig. Ser fram emot att komma hem, pussa på min fästman och sörpla i mig den goda drinken.

Sen ska vi planera outfits och förbereda oss för att gå på morgondagens kinkfest. Det kommer bli så spännande. Vet ärligt talat inte hur vi hamnande där. För bara några veckor sedan pratade vi om att lack och läder inte alls är vår grej. Men så frågade några vänner om vi ville följa med på kinkfest i dekadensens högborg. Why not. Har nu investerat i såväl lackkorsett som kjol och keps. Ska bli mycket roligt att se vad detta egentligen är. Kanske slutar med att jag blir uppspänd och smiskad på korset. Imorgon vet jag.

2
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00