ANNONS

Mammaveckan har blivit Sellevecka

Efter en vecka med barnen har det nu blivit dags för en vecka med fästmannen. Det är svårt att slita sig ifrån honom. Han är så skön att sova bredvid om nätterna. Nästa vecka kommer bli en buzy vecka.

Det vankas två julbord. Ett med jobbet och ett med mitt bokförlag. Jag ska dessutom förbereda ett litet julbord för mina barn och ha något slags julfirande för dem. I år ska de fira jul hos sin pappa. Jag lämnar landet till förmån för Los Angeles. Har firat två jular där tidigare 2014 och 2016. Nu är det dags igen. Längtar så efter sol och värme. Har lite dåligt samvete över att åka ifrån min fästman, men vi ska leva länge och om mitt plan från Los Angeles sköter sig så kommer vi åtminstone få fira nyår tillsammans.

Jag ligger just nu naken under täcket och somnar strax. Selle sitter i soffan och tittar på någon serie. Hoppas han glider ner under mitt varma täcke och väcker mig med härligt gos när han rundar av kvällen. Det är bland det mysigaste jag vet. God natt kära bloggläsare. Tack för idag.

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00