ANNONS

Vem är rädd för smärta?

Svar: Den veka masochisten i mig som kommer och går. Just nu är jag rädd för att göra varven ikväll. Andra chansen. Klarade 23.5 varv sist inklusive ett pladask-fall. Fattar att jag inte kommer fixa varven ikväll. Har inte tränat. Skrubbsåren på mina knän funkar som bra undanflykt till att inte ge det ett försök. Är rädd att ramla på knäna och slå upp dem ännu värre.

Jag är egentligen mest rädd för att misslyckas. Med eftersom jag vet att jag inte kommer klara varven idag ändå så kan det ju omöjligt bli ett misslyckande.

Ska gå dit, satsa och se det som ett träningstillfälle (trots att jag är rädd).

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00