ANNONS

Nu förverkligar jag en dröm

/

Övning ger färdighet. Jag vill bli en duktig rollerderbyspelare och därför övar jag. Har rullat en dryg timma vid Tele2 Arena. Känner mig så fri när jag helt ensam åker rullskridskor på en nästintill folktom plats. Som om jag vore ett barn igen. Med ett par utvalda låtar från soundtracket till filmen Viana/Moana rullar och sjunger jag för glatta livet. Filmen är förövrigt en av mina favoritfilmer. Lipar varje gång och känner att min själ hör till Söderhavet.

Ett sällskap bestående av fyra öldrickande män och en blandras hund med isblå ögon vaktade min väska medan jag rullade runt. En dam med ålderdomens pondus gick långsamma och försiktiga steg med sin rullator runt arenan. Jag hann rulla fyra varv på samma tid som hon gick ett.

De sista varven jag åkte efter en paus valde jag att ta tiden på. Det var väldigt roligt att se hur varven gick snabbare för varje runda. Det kommer bli bra det här. Jag ska få in såväl teknik som styrka och snabbhet. Det får ta sin tid. Jag har inte bråttom. Nu ska jag förverkliga drömmen och längtan att börja spela roller derby. Punkt slut.

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00