ANNONS

Söndagen i bilder

Söndagen har gått i idrottens tecken. Vi inledde starkt med att titta på en handbollsmatch som ett mina barn spelade. På bilden ovan ser ni hur glada vi blev av att titta på handboll. Det är en spännande sport. En boll studsas på marken och kastas runt mellan spelarna på plan. Man springer mot motståndarens mål och gör ett anfall. Sedan springer man tillbaka och försvarar.

Img 20191208 1354136089869205655470382.jpg
Vi blev utsvultna av den spännande handbollsmatchen (som givetvis avslutades med att rätt lag vann). Segerrusets sötma gjorde oss extremt sugna på indisk mat och vi åt söndagslunch hos Shanti.

Img 20191208 1435476215957959678595719.jpg
Efter lunchen blev jag proppmätt och visualiserade mig själv som en indisk köttbulle som inget hellre ville än att rulla hem för att lägga mig på sängen. Vi strosade långsamt hem i regnet under Selles färgglada paraply. Plötsligt blev jag illamående. Illamåendet blev värre och värre. Det kändes verkligen som om jag behövde stanna och spy i en buske. En läskig tanke om att jag skulle vara gravid passerade hastigt och Selle såg förfärad ut när jag berättade. Sen skämtade jag om att det låg tre pepparkaksgubbar i magen som ville ut. Vi har nynnat den visan orimligt mycket, men jag antar att det blir så i dessa tider.
Utanför Västertorpshallen satt ett gäng gubbar av helt annan sort och välkomnade oss. Tiden var inne för att göra minimumskillstestet i rollerderby som jag laddat för den senaste veckan. Väl på plats i hallen visade det sig att tiden inte alls var inne. Vi var en timma tidiga. Istället för att sitta och vänta tog vi tuben till Lilljeholmen. Där avnjöt vi en latte innan det var dags att åka tillbaka till sporthallen. 

Nu har jag gjort minimumskillstestet och vet vad jag måste öva på. Klarade många moment men inte alla. Det jag ska träna är:

– Crossovers, att pusha med bakbenet
– Kneetap och dubbla knän
– C-cuts, skarpa ska de vara
– Transistions

God natt kära vänner. Nu är det dags att knyta sig.

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00