ANNONS

Gå inte och dö ifrån mig nu Justin Bieber

b5c11592975f86dece6cafee41fc6385

Rip Marie Fredriksson 1958-2019

Selle kom förbi mitt jobb under sin rast. Vi gick till Brot för en snabbfika. I väntan på latten fick jag en nyhetsnotis om Marie Fredriksson alldeles för tidiga bortgång. Hon blev 61 år gammal och dog i sviterna av en hjärntumör. En kall kår gick längs ryggen, jag tittade på min älskade, fick en klump i halsen, sen kom tårarna och jag snyftade fram:

Selle min älskling, vad du är gör. Gå inte och dö ifrån mig nu. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig!”.

PMS is for real även denna månad. Det är sorgligt varje gång en beundrad kändis går ur tiden, men tanken på att någon jag älskar skulle försvinna är så hemsk att jag får fysiskt ont i magen.

Efter fikan följde Selle med in en stund på skolan. Jag ville visa honom var jag skejtar om mornarna samt presentera honom för några kollegor. I korridoren dök några av mina elever upp. De blev jätteglada och hälsade glatt på Fästmannen. När han sedan gick träffade jag dem igen och då berättade de att Selles uppenbarelse hade gjort dem helt starstruck. Efter att ha sett och läst om honom på mina sociala medier blev det som om Justin Bieber plötsligt stod framför dem. Kärt barn har många namn. Jag älskar min Justin Bieber och hoppas att vi få leva många, långa och friska år tillsammans.

0
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00