ANNONS

Känslan av att vara något på spåret

/

Föreställ dig att du är en hängiven fågelskådare som fått nys om att en ovanlig fågelart häckar i ditt område. Eller varför inte en svampplockare med våta drömmar om skogens guld, en otillfredsställd älskande med orgasmen alldeles alldeles på gång.

Så känner jag för att öva rullskridskor just nu. Jag vill knäcka koden och det är allt jag tänker på. Jag tittar på instruktionsklipp på Youtube, läser teori hos hockeytränare, tänker rörelser, drömmer om hur jag susar fram på åtta hjul. Känner friheten kittla i bröstet.

Selleveckan har kommit att bli en rullvecka. Fästmannen kliver upp klockan 05.30. Jag ligger kvar i sängen, surfar runt och drar mig en halvtimma. Kliver upp, dricker en perfekt skummad latte, äter en risifrutti, borstar tänderna och pussar Selle farväl klockan 06.30. Om jag kommer tidigt till jobbet hinner jag rulla en stund innan alla andra är på plats. Att rulla skänker mig glädje och sinnesro.

0
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00