ANNONS

Tips! Låt eleverna djupdyka i julen och presentera muntligt

/

IMG_20191110_140206

Bild från när jag och Selle var på Svenskt Tenn

Terminen lider mot sitt slut och alla är trötta. En skoluppgift som mina klasser har fått jobba med i svenska är att djupdyka i julen. Uppgiften har gått hem för de flesta.

1. Ta reda på så mycket information som möjligt om julen.
2. Gör en powerpoint.
3. Kom ihåg att hänvisa till källor.
4. Presentera med hjälp av en powerpoint.

Medans eleverna har arbetat har jag spelat julmusik. Stämningen har varit lugn och skön. Alla presentationer har varit jättefina. Det är roligt att se hur kreativa de är när de får jobba fritt. Jag har lärt mig massvis om julen. Allt från varför vi har julgran till vilken som är den mest spelade jullåten genom tiderna. En presentation avslutades med att hela klassen sjöng ”All I want for Christmas” i karaokeversion.

0
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00