ANNONS

Julklapparna är inhandlade

Varje år tänker jag att jag ska planera jullapparna i tid. Det är svårt. Ofta kommer jag inte på något förens i sista sekund. Selle fick sin julklapp i förskott. Köpte ett tyngdtäcke till honom under Black Friday. Han fick det samma dag. Vi firar inte jul ihop i år och varför sova utan ett tyngdtäcke när det ändå finns ett hemma.

Barnens julklappar är jag riktigt nöjd med för en gångs skull. Det är något vi alla kommer få glädje av. I helgen firar vi någon slags ”Lilla julafton”. Hämtar barnen på fredag och direkt efter att jag lämnar dem fredagen därpå åker jag till Arlanda och sedan vidare till Los Angeles.

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00