ANNONS

Liten julafton hemma i Rågsved

I lördags firade vi liten julafton. För mig som tidigare varit en kronisk julhatare börjar det plötsligt vända. Julfirandet blir vad jag gör det till. Jag vill att julen ska vara mysig och kravlös. Hur åstadkommer man det?

Tja, som ensam mamma är det jag som sätter ramarna. Vi sov länge. Jag gjorde en Janssons frestelse när barnen satt vid frukostbordet. Vi hjälptes åt att städa lite. Jag åkte och inhandlade det som saknades till vårt julbord. Kom hem började steka köttbullar. Selle kom till oss när han hade jobbat klart. Vi åt oss proppmätta på god mat. Diskade undan. Chillade på sängen. Tomten kom. Barnen öppnande julklappar. Alla fick rulldon och började åka i trapphuset. Vi spelade ”Med andra ord” och åt lyxchocklad tills vi blev illamående.

Alla var nöjda och glada. Den obefintliga kärleken till julen växte sig lite starkare.

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00