ANNONS

Bubblan

/

IMG_20200108_071046 (1)

Den stillsamma promenaden till jobbet denna varma onsdagsmorgon slog tankarna i mitt huvud likt vågorna mot en sandstrand. Tideräkningen har gått in i ett nytt decennium och vi lever numera på 20-talet. Vad händer i år? Allt och inget. Det brukar alltid bli så. Det jag vet är att jag fyller 39 år om mindre än tio dagar och att mitt äldsta barn blir tonåring i september. Att barnen åldras är den bästa måttstocken på att åren går. Själv befinner jag mig mentalt på samma nivå som när jag födde mitt första barn. Är en aningens mer härdad, inte bitter men luttrad.

Flög hem från Los Angeles för tio dagar sedan, men landande mentalt först igår när jullovet tog slut och arbetet kallade tillbaka mig till verkligheten. Älskar bubblan då tid och rum försvinner. Har haft sköna, lediga dagar med barnen och njutit av dem varje stund. Någonting har hänt, men jag kan inte sätta fingret på det. Kanske är det jag, kanske är det barnen. Kanske är det vi tillsammans som plötsligt hittat en bra dynamik som till stor del passar alla. Vi har varit ute varje dag, åkt rullskridskor eller skridskor på is. Vi har simmat och badat. På kvällarna har vi spelat ”finns i sjön” och druckit te. Vi har somnat och vaknat sent.

Jag har varken velat eller kunnat engagera mig i sociala medier. Det har inte funnits tid och det har inte funnits intresse. Det pågående livet i bubblan har varit alldeles för fint och för privat för att låta sig störas. Vardagen är här, bubblan är borta och jag är tillbaka.

Hej, hoppas du som läser haft en dräglig julledighet.

0
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00