ANNONS

Bestiga berg eller rulla hela vägen hem

/

IMG_20191228_085625

När jag var i Los Angeles jullovet brukade jag skejta längs strandpromenaden om mornarna. Tidsskillnaden är nio timmar och jag hinner sällan få till min jetlag innan det är dags att resa hem igen. Om det beror på att jag hellre ligger vaken om nätterna och pratar snusk med min man eller om jag helt enkelt har svårt att somna om när jag vaknar låter jag ha osagt.

Den sista morgonskejten innan jag skulle åka tillbaka hem till Sverige tog jag en selfie. I samma ögonblick bestämde jag mig för att sätta upp ett mål. Nästa gång jag är tillbaka i Los Angeles ska jag vara så pass bra på att åka rullskridskor att jag inte behöver ta av mig skejtsen och gå barfota sista biten hem. Fram till korsningen vid stora vägen kan jag skejta utan problem, men att ta sig över den stora vägen vid övergångsstället och sedan ta sig ner för den ganska branta nedförsbacken är läskigt. Jag har ramlat och skadat mig illa genom åren och är rädd för nedförsbackar. Men, till nästa gång. Då jäklar. Då ska jag vara så pass skillad och orädd att jag klarar av att rulla hela vägen hem utan att ta av skejtsen.

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00