ANNONS

En oviss sommar

Om sex veckor går jag på något som känns som ett evigt sommarlov. Det känns lite konstigt och märkligt i dessa tider. Sedan sex år tillbaka då jag blev ensamstående har jag alltid haft storslagna planer för mig och barnen. Men i år?

Om vi har tur och får resa inom landet åker vi till mina föräldrar i Växjö. I annat fall stannar vi hemma i Stockholm. På ett sätt känns det spännande att ta sommaren som den kommer. På ett annat sätt blir jag stressad och lite orolig över hur det kommer bli. De veckorna barnen är hos sin pappa kommer jag ha så otroligt mycket tid att slå ihjäl. Vad ska jag hitta på? Skriva en bok? Kanske, vill och vill samtidigt inte. Har blivit allergisk mot projekt och att sätta mig själv under press. Lutar åt att det blir en sommar med mycket lugn och ro.

1
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00