ANNONS

När jag tar 100 kg i bänkpress…

/

_B7B3333

… då hoppas jag att coach Rainer står bredvid redo för en high five. Jag kommer jubla, skratta, kanska fälla en tår eller två och jag kommer ge Rainer en varm kram och stor blöt puss på pannan.

Det spelar ingen roll när det händer. Jag tänker inte på ens sia om det. Måndag, onsdag och fredag är dagarna då jag lyfter tyngder. Måndag, onsdag och fredag är dagarna då jag unnar mig lugn, ro, koncentration och lyxen att stänga ute världen utanför gymmet. Efter ett långt uppehåll blev abstinensen för vild. Jag saknar styrkan.

Mina tidigare maxresultat är:
Bänkpress: 60 kg
Knäböj: 80 kg
Marklyft: 112.5 kg

Ska bli spännande att komma tillbaka dit och lite till.

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00