ANNONS

Silverkalla

/

silverkalla

Mitt intresse för växter har fullkomligt exploderat. Från att vara en kronisk Plant Slayer till att bli en Crazy Plant Lady. Jag älskar verkligen mina växter och längtar efter dem när jag bott ett par dagar hemma hos Selle. När jag har varit hemifrån är det alltid lika roligt att se hur de vuxit eller fått nya blad eller knoppar. Om jag inte ser någon skillnad blir jag alltid lite besviken.

I helgen ska jag borra hål och sedan skruva upp lite krokar i taket. Varför nöja sig med att ställa växter i bokhyllor, på piedestaler, i fönstret och på golvet när man kan hänga dem från taket? På bilden ser ni en Silverkalla.

1
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00