Min randiga kärlek

Okej, vintern är tillbaks på allvar. Här i Stockholm har snön återkommit med buller och bång, föga förvånande. Nog för att jag längtar till våren men det kommer alltid alltid snö i februari. Jag sladdade dock in till city ändå för att fixa några bankärenden. På vägen mötte jag en god vän så vi passade på att ta oss en sväng i Gallerian där de måste ha flyttat H&M nyligen för det ligger inte där det låg förut. Där såg jag den. Klänningen! Den jag kollat efter tusen gånger inne på deras hemsida men självklart är den slut i xl. Det gäller att vara snabb som en vessla om man ska beställa via nätet och drar xl eftersom den storleken nästan alltid är den som försvinner först.

 Inne i butiken fanns det en kvar. I extra small. Skit! Jag kollade på ett par hm till och hittade en enda till och den var i L. Den kunde ju vara lite större över rumpan kanske men jag är kär i denna klänning så jag funderar att ta den i large ändå eftersom den verkar vara slut överallt. Tål att tänkas på.

Det vore ju synd att säga att ljuset i provrummen är speciellt snällt. Hej magskugga vad fin du är.

Den här vill jag ha! Till de där marinblå conversen kanske...:)eller vita, eller röda eller..

Såhär ser klänningen ut på hemsidan. 199:- kostar den.

  1. Jag faller alltid som en fura för tvärrandigt i marint och vitt och tycker att jag ser jätte fräsch och pigg ut i det….och det slutar alltid med att jag tycker att jag ser ut som om jag ska springa Göteborgsvarvet fram och tillbaka….och ger bort det eller lägger det längst bak i garderoben…

  2. Tack Helena! Ja visst är det fräscht. Och klassiskt, det återkommer varje år och till den här är det superlätt att kombinera skor. Naturfärgade pumps, grova kängor,stövlar, tygskor längre fram. Sov sött, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..