Blåblommig klänning från indiska

Som ni märker har jag snöat in lite på Indiska just nu. Många modemänniskor älskar Acne, och jag gillar Indiska. Dels tycker jag att Indiska har väldigt fina kläder just nu och de funkar även för mig som är större. Där slipper jag rota bland skitfula tjockis-plagg. Sen tror jag inte att Acne har kläder i min storlek ens om jag hade pengar att lägga ut på märkeskläder. Den här klänningen är så rar. Den till ett par naturfärgade remträtofflor vore nog väldigt fint. Givetvis räknar jag med solbruna ben och armar då också ;)

jag minns inte hur mycket den kostar, bara att den var nyinkommen.

Jag önskar verkligen att jag inte hade shoppingförbud just nu. Men tipsa kan jag ju alltid göra. Hoppas ni gillar den.

    1. Ja de har mycket fint just nu. Ibland tycker jag det är hippe eller tantvarning där men så skärper de till sig och har mycket jag gillar! Varför passar det inte? Fel passform för din kropp? Du är så fin att du ju borde kunna ha alles :)

    2. Käthe: Ja Indiska har mycket fint nu. Ibland är det för hippie eller tant för mig men just nu gillar jag dem skarpt! Varför passar inte deras kläder? Fel passform? kram

    1. blogoholic: haha, kanske ligger viss sanning i det ja. Vill man ha en klassisk kostym är det kanske idé att satsa på kvalitet men..hmm..

    1. goldheart: känner igen det där. Det spretar lätt över min byst också. Har 85 f och det tar gärna emot där med vissa plagg. blusar är hopplöst i många fall.Nattinatt. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..