Årets sommar-Escada är testad.

Här sitter jag och lyssnar på The Moniker och halsar lite redbull för att bli pigg. Tror jag ska bygga på det hela med en balja kaffe också för en kompis till mig sa att koffein verkar först när det blivit varmt. Så är det kanske, jag vet inte men det är ju värt ett försök för jag är så förbenat trött. En resa till solen hade nog varit det enda raka för att rensa bort sista resterna av mycoplasma infektionen och annat skräp som gör mig trött. Men att resa kostar, gah. Kan jag inte bara få vinna nån miljon nu, eller träffa en generös miljonär eller bara..tja..nåt?

Ett säkert vårtecken varje år är Escadas nya sommarparfym. I år heter den Taj sunset. Jag vet inte riktigt när den kom ut, måste missat det. Men igår var jag inne på Åhléns och sniffade på den. Jag älskar dessa sommarparfymer fast vissa år är mer lyckade än andra. Årets upplaga är nog inte riktigt i min smak. Den känns lite för fjortis för mig tyvärr.

Årets sommar-Escada heter alltså Taj Sunset.

När jag ändå var där och sprejade runt sniffade jag på några andra flaskor också. Eftersom det finns hundratals så är det jäkligt svårt att välja men nu tog jag några jag inte doftat på förut.

Jag har svårt att säga hur de doftade för jag minns inte riktigt det. Bara om jag gillade eller inte. Den här var lätt och god, precis som Vera Wangs andra parfymer. Preppy princess heter denna.

Lacoste har kommit med ännu en version av sina Pink-parfymer. Denna heter Joy of pink och är väldigt fräsch. Litet stänk av grapefrukt tror jag det var. sicken parfymkonnässör jag är va?

Lady Million från Paco Rabanne. Skabbigt med tejpen på flaskan, me no like. Men parfymen doftar väldigt gott. Den var i stort sett slut så jag kunde inte känna den på huden men det ska jag gå tillbaks och göra en annan dag för jag gillade den.

Fler kvinnomiljoner från Paco.Utan tejp.

När jag ändå fingrade på guld så tog jag mig en skvätt från parfymerna från topplistan också. De flesta hade jag doftat på tidigare (Flowerbomb, Light blue, Warm cotton, Showerfresh mfl)men inte den här. Gucci Guilty. Tejp på den här också. Ser för taskigt ut. Men den luktade faktiskt ganska gott.

  1. Jag har Lady Million och jag älskar den verkligen ! En riktig partyparfym :-) Guccin fick jag i present av maken och den är en rätt ”tung” doft men jag gillar den oxo.

    1. Ulrika: vad kul att vi har samma parfymsmak. Ska absolut gå tillbaks och testa den på mig själv. jag gillar själv för det mesta ganska lätta dofter men på kvällen kan det vara sexigt med en tyngre doft.

  2. Mari skriver:

    Fick just EscadasTaj Sunset i present häromdagen av kärleken för han vet att jag älskar Escadas dofter men just denna upplagan luktade i ofs väldigt gott men min favorit var den som var för 3 år sen kommer inte ihåg vad den heter men den var mmm.

    1. Sicken raring din kärlek är :) Min favorit har nog varit Pacific Paradise från 2006. Den var underbar! De efter den har varit goda men inte riktigt lika toppen. Men alla är ju somrigt glada och goda.

Comments are closed.

LOADING..