Kanonpriser på favoritparfymer

Visst ja, dagens tips! Jag fick nyhetsbrev från Nordic feel idag och såg att de har två av mina favoritparfymer till kanonpris! Fresh Laundry och Rose the one. Love love love!  In på www.nordicfeel.se om ni också gillar dem. Fraktfritt dessutom.

Fresh Laundry från Clean. Love it! Nu kostar den bara 179:- för 30 ml Edp fram tills 31 mars. Jag tror inte det går att få den billigare såvida man inte köper en kopia i Turkiet eller nåt.

Rose the one från Dolce Gabbana. Den luktar verkligen jättegott och är nästa parfym jag kommer skaffa. En kvinna framför mig i kassan på hemköp hade tex den och kassörskan var tvungen att fråga vilken parfym hon hade på sig, så gott luktar den. Edp 30 ml 295:-

 1. Alex skriver:

  Nope, hittar inte vare sig genom att skriva i sökrutan eller att gå på märke, men den kan ju ha sålt slut såklart, synd på så rara ärtor :)

  1. Alex: jag undersökte saken jag också och kollade via det där kampanjmailet jag fick men såg att Fresh laundry är slut. Gissar att det var strykande åtgång med det priset…Rose the one finns dock kvar. Åtminstone när jag kollade för en stund sen :)

 2. Åh, tack för tipset! Har sniffat på Clean länge nu och tack vare ditt tips har jag snart den i brevlådan. Är en ny läsare och är jätteglad åt dina klädtips i vettig prisklass :)

  1. Välkommen hit Alexandra :) Vad kul att du tog fasta på tipset. Nordicfeel brukar vara snabba på att leverera så du lär ha den nästa vecka. Jag älskar min egen Fresh Laundry och sniffar som en hund när jag känner den på andra.I luften alltså, blir sällan närgången. haha.

 3. Katrin skriver:

  Ok, hittade genom att skriva direkt i Sök produkt rutan… tusen tack för tippset!! :D

  1. Katrin: Å vad bra att du hittade, var beredd att slänga mig in och leta upp den åt dig annars eftersom jag fick det via mail och tänkte att det kanske var någon kod eller så :) Sen står det att de har det priset tills 31 mars eller så länge lagret räcker så jag trodde att de kanske sålt slut. Toppen att du hittade och varsågod för tipset!

 4. Katrin skriver:

  Hmm hittade tyvärr ingen Clean parfym för det priset där :(

 5. Mari skriver:

  Ha en underbar dag härliga du, här lyser solen idag men det blåser som attan ;) får se om man kan stå upprätt under promenixen
  Kram Mari

  1. Mari: ha en jätteskön dag du också! Jag vågar knappt sticka ut näsan idag eftersom jag blev så sur igår när jag var ute. hehe. Men en promenix ska jag nog ta mig, det sägs ju vara nyttigt ;) Kram!

Comments are closed.

LOADING..