OnePiece please

Jag tror att jag hade antingen velat vara en rosarandig karamell...

Jag vill verkligen ha en onepiece och har velat ha det sen tidig höst. Detta plagg som en del älskar och som andra hatar. Eftersom jag alltid alltid har mysbrallor hemma vore det mysigt att dra på sig en sparkdräkt istället. Jag tycker de verkar vara så sköna. Inget som sitter åt någonstans. Och helt ojämställt erkänner jag att att jag tycker att tjejer är mycket snyggare i detta plagg än män. Det blir mer bebiskänsla när en man bär en sånhär pyjamas tycker jag. Tur jag är tjej! :D

eller ett blåbär...

Fast ett blåbär med luse-touch är nog ännu finare.

Randigt ÄR ju fint. Fy vad svårt det är att välja.

Den rosa lusekoftan är också himla söt.

Jag tror nog blå lusekoftan eller rosarandiga smällkaramellen är mina favoriter. Jag har sett att HM kommer ha sparkdräkter i sin fashion against adis-kollektion som nog lär vara billigare än en onepiece. En grå sådan kanske? Fast näää…jag vill nog ha en färgglad sak som de här att fisa runt i här hemma :D

  1. Camilla: jag vet inte varför men ditt inlägg hade hamnat i skräpposten och ett annat låg och väntade på att godkännas. Fattar inte varför men hittade dig nu iaf :) Vad tjusigt med fötter och bajslucka. hihi. Fast det är ju praktiskt med luckan om man blir riktigt kass i magen ;) Tror du och maken blir ursöta, glöm inte skicka bild. hihi

 1. Jag vill också ha en sån. Tänkt på det länge, snart slår jag till. Har ju mjukbrallor och jacka, alltid, när jag är hemma. =)

  1. Så snygga vi blir vid framtida myskvällar. Jag ska bara spara ihop lite pengar först, så mycket jag vill ha just nu.

 2. Om man söker på google så finns det mallar man kan köpa (om man är händig) så kan man sy en egen. Bara att skaffa ett tyg som man gillar och pyssla på. :)

  1. Maja: Nja…jag hade nog slagit söder både symaskin och strimlat tyget innan jag var klar. Fast praktiskt för den som gillar att sy själv såklart. hehe. Här får det bli en färdigsydd för att inte skada mig själv eller annat i min härhet ;)

 3. Jag skulle också vilja ha en att ”sunka” i hemma. ;-)
  Min yngsta dotter fyllde 15 igår och fick en, eller hon får, för den kommer inte förrän i slutet av april. Fast jag köpte en Ziperall i stället. Typ samma fast annat märke, och lite billigare. Hon får den blårandiga som heter ”Blåbär”.
  http://www.ziperall.se/
  Kram Helena

  1. Helena: Jag läste det i din blogg och blev avis på dotra din. haha. Jag har tidigare kikat på ziperall, blåbäret och den svarta med vit dragkedja. Också jättefina! Bra att de är billigare dessutom. Jag blev lite off när jag såg trycken med egen text men sen fattade jag att man inte behöver ha det. För det är inget för mig. Praktiskt och roligt för den som är tonåring eller barn men icke för moi! Tycker vi får skaffa oss varsin och så sitter vi i dem och fikar. Ute på fik! Mohahaha. Eller hemma. Ja hemma. Kraaaam

 4. Såg en sån här på en vuxen person för första gången för ett par år sedan på västkusten..en norska såklart..och jag trodde hon var galen =)) Men jag vill oxå ha en nu!!! Men jag skulle inte använda den ”in public” som hon gjorde ;=) Randiga är klart finast!=)

  1. Lena: nej för mig är det där en hemmadress att pysa runt i. Inte något jag skulle ha bland folk. Kanske om jag skulle åka på en lång tågresa, flyga till thailand, usa eller nåt. Då vore det nog också skönt även om man är bland folk. Men i sådana fall hade nog bekvämlighet gått före piffighet :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..