Prickiga muggar från barndomen

Vet ni, jag är en sucker för prickiga muggar. Allra helst för röda med vita prickar. Jag kom just på anledningen och det är att när jag var liten hade farmor en röd mugg med vita prickar som jag alltid brukade välja. Jag är ganska säker på det i alla fall. Ska dubbelkolla detta viktiga med mina äldre kusiner. Men jag tror det var så. Prickiga muggar betyder alltså barndom :) Nu har vi rett ut det.

För att gå vidare så såg jag just prickiga muggar när jag kom dragandes med min jätteresväska på vägen hem häromdagen(häst kallar pappa min väska för den ÄR stor..och tung). Jag såg de där muggarna och tänkte att dit ska jag gå imorgon och kolla in. Butiken heter Village och är en inredningsbutik här på Hornsgatan men jag har faktiskt aldrig varit där, bara kollat i fönstren. Men idag såg jag dem, drömmuggarna finns på campadre. Plus en massa annat jag vill ha där idag. Emellanåt har de skittråkiga kampanjer men idag fanns där en massa.

Länken för de som inte är medlemmar än: http://campadre.se/tipsa/45165

399:- för 8 muggar plus tillbringare. De här ska bli miiina!

De här är också så himla fina och sockerskålen är helt ljuvlig.

Asietterna är så himla glada liksom. Från KASA-DK

Den här väskan har jag haft ögonen på ett tag i kommande kampanjer. Så snygg!

Tyvärr fanns den inte i multi colour men väl i andra. 999:-. Fast det är ju multi jag vill ha. Dumt.

Fast den här är ju också snygg, och multifärgad. 699:- för denna från Octopus Copenhagen. Är rätt sugen får jag erkänna.

Eden, vem minns inte denna från sina tonår? Blev både mugg och parfymnostalgisk idag. Tror jag ska gå till Åhléns och sniffa på den här idag. Kanske det blir en sådan för den var ju god då. Borde väl vara det nu också? 299:- för 30 ml(också på campadre alltså)

Okej, det var dagens vill-ha saker. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bege mig ut i det underbara vädret och fixa ärenden. Puss

  1. De prickiga muggarna är helt ljuvliga, men kolla innan du köper dem så att de åtminstone går att stapla två och två. Om det inte är så att du har helt tomma köksskåp menar jag.
    Puss och välkommen tillbka gums!
    /Helena

    1. Helena: Tack sötis. Jag hade tänkt kasta mina gamla ko-muggar till förmån för de prickiga så de får nog plats. Så tänker jag, behöver jag 8 muggar? Men det gör jag nog. hehe. Puss o kram

  2. Så mycket fina saker =)

    1. Coquina: ja visst är de fina? Blir helt ha-galen idag känner jag. hehe. Är nog tur den där multifärgade väskan inte fanns för då hade jag varit en tusing fattigare :)

Comments are closed.

LOADING..