Märkesoutlet och pippitröja

Pippi-tröjorna har ju varit poppis till och från sen just Pippifilmerna när man var liten. Eller fiskartröja som de också kallas, men för  mig är fiskartröja en tjock kabelstickad tröja med polokrage. Well well, jag har velat ha en i flera år men de jag kollat in i butiken runt hörnet har legat runt tusenlappen och det har inte min lilla plånka alls tyckt passat mig. Men igår provade jag två stycken. En i outletbutiken Lager 157 i Höganäs och en på Gina Tricot på Väla. Den från första stället är den jag blev mest kär i.Vill vill vill ha. Ska ha.

Om man inte har vägarna förbi Höganäs eller de andra ställena där den butiken ligger så finns den online också på www.lager157.com. Bra priser på Bondelid, Svea, Frank Dandy, Vila, Converse, Björn borg, Levi’s mfl för både män, kvinnor och barn. För den som är ute efter onepiece till ungarna har de fina och billiga sådana(300) och finns även i en vuxenstorlek. Tror dock den är för liten för mig annars hade jag köpt en direkt!

Den här på Lager 157 kostar 250:-

Ginas pippi kostar 299:-

Men den här från Lager 157 är lite längre plus att mönstret är lite större så jag föredrar den. Finns även med rosa botten (den tycker jag mest bara ser missfärgad ut) eller marinblå. förutom den här klassiska i offwhite.

 1. Äntligen vet jag hur man ska få tag på pippitröjor! Jag har längtat efter en sen jag hade en för en herrans massa år sedan men alltid saknat den….NU har jag beställt den från Lager 157 i XL! Det ska bli KUL att bära en sådan igen : )
  Jättetack för tipset!

  1. Marianne: vad bra att du fick tips! Jag har själv letat och hittade en på salt i höstas men den här var mycket finare, och billigare. Hurra! Hoppas du kommer trivas i den.

 2. Skriv din kommentar här!

  Hej!

  Jag har precis köpt mig en på Flash, en kritvit, lite tunnare variant i bomull, hur skön som helst!!!
  Jag tror jag gav 399…el var det 299…minnet är bra men kort, tror den fanns med marinblå botten oxå!

  SUPERNÖJD!!!!:)

 3. Jag var i Höganäs i tisdags och inhandlade en sån tröja fast i blått. Och jag måste bara säga att jag älskar den, den är superbra så det är ett riktigt bra köp.
  Perfekt att ha nu på sommarkvällarna.
  Hoppas du har det skönt i Skåne.

  Qramar

 4. Pippitröjan är jättefin=) Klickade hem en Onepiece till min son häromdagen och han älskar den=)) Tröjan åkte nästan med den oxå..men sen snålade jag till..ångrar mig redan=(

  1. pastasson: Ja den är dunderfin och precis vad jag själv sökt. Normal i storlekarna tycker jag. Den på gina var tajtare än den på 157. Jag har en xl på bilden och det är vad jag brukar ha. Har ett linne under dessutom, det har jag inte på gina bilden. så ta storleken du brukar ha i en en stickad tröja. 100% bomull kan ju dessutom töja sig lite när man haft den på en stund. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..