Doftegott-tvålar

Jag har nästan slut på duschtvål så det är dags att införskaffa ny. Eftersom jag tycker det är uuuurtråkigt att duscha så är det viktigt att den doftar gott. Det blir liksom lite roligare då. Bada=mys. Duscha=astråkigt (men jag gör det varje dag, jag loooovar). Igår när jag och Linda klämde runt på saker i Bromma blocks så passade vi på att sniffa igen alla sorter av nya duschtvålen I Love... Jag vill äta dem. Hallontvålen doftar verkligen hallon så det kommer snålvatten ur mungiporna. Jordgubb milkshake är också så otroligt god. En del sådanahär luktar så syntetiskt att det sticker i näsan och man tänker, jordgubbe/kokos/mango/annan frukt-my ass! De luktar ofta för sött eller bara obehagligt. Men icke de här. Jag tror det blir en jordgubbe för mig. Finns på Kicks bland annat.

Doftar så gott och finns i tvål, lotion och skrubb. Tvålen är på 500 ml och kostar 59:- (69:- annars)

Hallon och björnbär...jag vill klämma ut lite på en våffla med grädde.

  1. Ja, det kan behövas lite uppmuntran i duschen! särskilt när man är 50 (klimakteriet) och svetten rinner för jämnan, fy faan vad varmt det är! ska titta på dessa goda dofter.

    1. Lotta: jag förstår dig! Har själv svettats som f-n hela sommaren. Sthlm har varit vaaarmt. Helt ok pris på de här dessutom tycker jag om man ser till att det är en halvliter dessutom.

  2. Ohhh bra tips. Jag skall ha en coconut and cream :-))). Har inte varit på Bromma Blocks och det är ju skandal för det är ju typ runt knuten. I vilken affär fanns de??

    1. Therese: Ja det ligger ju nästgårds för dig. Jättefint där. Coconut är också jättegod! Jag minns inte om det var på Kicks eller Åhléns. Det var nära ingången iaf. Så en av de två, de har ju ofta samma sortiment.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..