Parfymtestning

Ni som varit på Åhléns citys parfymavdelning här i Stockholm vet att det är stort och att man kan gå där jättelänge och sniffa sönder snoken. Ibland har jag koll på vilka parfymer jag är nyfiken på och ibland doftar jag bara runt på måfå. Jag är inget fan av ”kändis-parfymer” a la Britney, Sarah-Jessica Parker, Jennifer Lopez och de. Jag vet inte riktigt varför men de känns lite b på nåt sätt så dem undviker jag. Men i övrigt, jag älskar att lukta och känna på alla fina flaskor. Jag fipplar med tusen olika pappersremsor och kör ner näsan i kaffeburkarna då och då för att vila näsan.

Igår luktade jag dock bara på tre eller fyra olika dofter för att inte blanda ihop allt.

Golden Delicious från Donna Karan. Den här doftar äppligt och gott. Inte så starkt så den är en lagom dagparfym, kanske lite för mesig för mig men bra för den som gillar milda dofter. Mer om topp och basnoter kan ni läsa på andra sajter som tex här där andra också recenserat.

Och så doftade jag på Cleans original. Den stack mig i näsan och jag kom ihåg varför jag först inte tyckte om dessa parfymer. Nu finns det flera jag gillar men den där första var icke alls för mig. Jag hade tänkt beställa den eftersom de har bra pris just nu på Nordic Feel men nope, är väldigt glad att jag sniffade först. Den doftar som ett starkt billighetstvättmedel.

Nu ska jag dricka te, kika lite till på tv (tittar på ett program om olika bantningskurer). Sen ska jag krypa ner i sängen med en bok. Sov gott sen alla. Puss o kram.

  1. Tatiana skriver:

    Fattar inte heller grejjen med dessa parfymer, laundry , clean mm. Billigare att sätta en dutt sköljmedel bakom öronen . Är nyfiken på DNKY faktiskt. Men det blir väl som vanligt..Hypnoic derien från Dior :)

  2. Jag var på Kicks i måndags och köpte lite hudprodukter från Lancome. Dyrt men gott för min hy. Fick en liten goodiebag men bl.a. parfymprov på Lancomes Trésor EdP. Mumsmys så gott den luktar. :))

Comments are closed.

LOADING..