Doftande klappar

Nu är doftegott-butikerna fulla av julförpackningar. Jag tog mig en snifftur på Åhléns city och ville gärna provat massor av olika parfymer på mig själv för det doftar ju aldrig likadant på en människa som på pappersremsan. Men för att undvika att lukta som ett helt horhus nöjde jag mig med en. Jag får återkomma och spruta de andra efter hand. Här är några av dofterna/förpackningarna jag fastnade för och som kan vara en fin julklapp att få eller ge bort.

Midnight rose doftar underbart. Jag brukar gilla de flesta av Lancômes dofter. Ni som tycker om Escadas sommardofter kommer nog att gilla den här skulle jag tippa på.

Kan man inte bestämma sig för doft går det ju alltid att köpa lite av varje...

Lancôme har också sådana här små söta flaskor.

 

Clean har också hängt på trenden för den velige.

Van Cleef and Arpels är väl mest kända för sina diamanter men även deras parfymer är ljuvliga. Den här påminner lite om cleans fräschet men med mindre tvål/tvättmedelskänsla. ljuvlig!! Un air de First.

Féerie, också från VanCleef & Arpels. Så god!

 

I det här lilla huset bor en annan av mina favoriter. Flowerbomb från Viktor & Rolf

I kassaskåpet ligger Lady million från Paco Rabanne. Det var den första (och enda) jag sprutade på mig.

Det var de doftande tipsen för damer från mig. Herrdofterna har jag inte lika stor koll på längre men om ni vill ha tips där också så säg till så ger jag mig iväg och sniffar.

Kram /Louise

 

  1. Anita skriver:

    Saknar alla ljuvliga dofter som jag numera inte kan använda. Är så mycket på sjukhuset och då använder jag inget. Fina presentförpackningar du har fotat.

  2. Åhh jag diggar clean, men just nu har jag D&G nummer 3 och nya Prada Candy, jag älskar parfymer men köper alltid så många så att jag aldrig hinner använda alla…lite trist. Du måste testa Prada Candy, tror att du kanske skulle gilla den! :)

    1. Daniela:Har varit nyfiken på den så jag sniffade på prada Candy men bara på pappersremsan och där var den ingen hit i min näsa. Den behöver nog testas på huden.

  3. Camilla skriver:

    Åhh! Måste prova Trésor Midnight Rose, är nämligen svag för Escadas sommardofter (förutom den de hade i somras, blärgh!). Förövrigt är Flowerbomb min absoluta favorit någonsin, brukar få oerhört många komplimanger från män när jag bär den… när jag har Be delicious från DKNY får jag också massa komplimanger, men bara av kvinnor! =)

Comments are closed.

LOADING..