Piffa upp den lilla svarta

Jag fick ett önskemål om att hitta en sjal eller tunika för att piffa upp svarta klänningar. Tyvärr hittar jag inte sådär mycket färgglatt att ha till, mest bara jackan nedan från Indiska. Det kan ha berott på att jag var ganska oinspirerad när jag gick på stan för jag trodde att jag hade blivit av med mitt körkort. Jag letade förvivlat överallt men det fanns icke. När jag kom hem låg det i sommarjackan som tur var. Men det fick mig i alla fall att gå och fundera på stan snarare än att ha hökblick i butikerna. Det jag däremot tänkt på nu är att jag själv ju älskar svart, alla blir snygga i det. Och om man vill piffa upp det behövs bara små knep. Som vita pärlor i massor. Det är grymt snyggt och lyfter vilken svart klänning som helst. Eller så sätter man ett par färgglada skor på tassarna och klämmer en kuvertväska i armhålan. Ett smalt skärp är också ett enkelt sätt att sätta piff på en klänning man kanske tycker känns för mörk. Accessoera mera helt enkelt.

En annan gång ska jag göra ett snyggt collage istället men nu orkar jag inte pilla, ska försöka komma i säng i tid. Dvs före kl 23. Tror ni jag klarar det? Scrolla på nu flickor och pojkar ;)

Guldpaljetter och svart är alltid en hit. Sväng till med ett par guldhängen i öronen och du kommer synas på festen.

Knuten eller oknuten..

Finns på Indiska för 499:- (i svart också)

Jag har mest hittat svarta boleros men här är en rosa från lindex. Lite för mesig för min smak men alla är vi ju olika. 199:-

Jag hade alltså satsat på detaljerna istället. Som röda lackpumps kanske? 999:- Jerns

Kuvertväska från Gina Tricot 199:-

Kan man gå på styltor är de här snygga. 12 cm från Din sko. 399:-

Måste bara visa de här också. När jag surfade runt på Nilsons hemsida hittade jag dessa. Vem kan gå i såna? Jag ramlar fan i platta skor (snubblade senast idag) så jag hade antagligen slagit ihjäl både mig själv och andra i fallet om jag fått dessa på fötterna.

Mer normala röda mockapumps från HM. 299:-

Smala skärp på Lindex. Piffar direkt. 99:-

En partyväska är ett annat billigt trick att lägga till färg. 99:- Lindex.

Okej, jag har tjugo minuter på mig. Jag kommer hinna. Hurra!

Puss, kram och sov gott raringar. /Louise

  1. Köpte den mesiga boleron i svart igår.

    1. Veronica: det var den rosa färgen som var för mesig för mig, inte modellen för då hade jag aldrig tagit med den i bloggen Den svarta är säkert fin på.

  2. London: hehe, ja du är en av få jag känner som klarar av det. Du måste ha en kurs med mig helt enkelt. Jag behöver komma upp mig lite i världen.

  3. London skriver:

    Jag kan gå i såna! Men det vet du ju redan. ;) Hi hi

Comments are closed.

LOADING..