Chanel No 5 och några väskor

Just nu är jag som en knarkhund som fått upp ett hett spår. Jag sniffar, sniffar och sniffar. På vad? Jo jag tror jag fallit för klassikernas klassiker. Chanel No 5. Parfymen jag har velat gilla men som jag inte tyckt om alls när jag sprejat den på pappersremsa. Men idag tog jag mig ett sprut på handleden. Först tyckte jag, uh…tant. Pudrig dammig tant. Men sen! Den förändrades och vävdes samman med min egen doft och nu är jag såld.

Nu förstår jag tjusningen med denna flaska.

Jag tror att jag kanske är på väg in i en klassisk period. Jag är mest inne på svart eller svartvitt när det kommer till kläder och väskor. Jag försöker visa er lite färg men oftast väljer jag plagget jag visat i svart. Det klassiska dök även upp när jag kollade in väskor idag (igen). Den jag föll mest för var en svart från DKNY. Samt en naturvit/svart från Complement. Viss skillnad i pris så gissa vilken som får följa med hem? Även om Åhléns har 25% på en vara för medlemmar så..näe. Det får bli ett senare projekt.

1995:- för denna fining från Donna Karan,

299:- för den här. Svart baksida gör att den inte blir smutsig och det krämvita på framsidan lyser upp bland alla svartklädda stockholmare.

Axelremmen är inte så lång som jag önskar men det kan man alltid fixa från en annan väska. Många har ju hakar som gör att de är avtagbara och jag vill kunna ha väskan tvärsöver så jag har händerna fria.

En avslutande väska också. Den här söta från Friis & company köpte jag på Tradera i somras men eftersom jag som sagt vill ha med lång rem använder jag inte den. Därför hamnar den på Tradera igen. Eller om någon av er läsare kanske vill köpa? Hör av dig i så fall.

Nu är det dags för John Blund. Sov gott vänner. Kram /Louise

 

 1. Mini skriver:

  Då är jag också en tant. Men jag tycker nog att Coco Chanel Mademoiselle är ett strå vassare än femman.

  1. Mini: ska ta och sniffa på den. En vän berättade att hon använder No5 Eau premiere som enligt henne också är lite mindre dammig/damig än femman. Tänkte gå in på
   åhlens och dofta runt idag :)

 2. Åsa skriver:

  Älskar väskan, va vill du ha för den? :)

  1. Åsa: en hundralapp? Och frakten går väl på en 40 kronor kanske.

 3. Tess skriver:

  Åhhh jag älskar ju allt Chanel förutom just denna parfym. Har försökt så många gånger men den luktar just som du säger… TANT. MEN då skall jag ge den ett nytt försök för du har ju god smak :-). DK väskan är grym!!!!

  1. Tess: ja det tog nog någon timme innan doften satte sig så testa den på huden istället för pappremsorna. Första intrycket var fortf tant som sagt men sen några timmar senare satt jag ju där och sniffade :)
   Ja den väskan är så jäkla snygg!! Ännu snyggare irl än på bild dessutom. Hade jag haft pojkvän eller så hade han fått många hintar om att det finns en fin väska på Åhléns. hehe.

Comments are closed.

LOADING..