Sommarkläder från Versace och HM

Åh, jag har fått en så rolig julklapp från Bloggbyrån idag! Lovar att visa bild sen men jag har inte redigerat dem än, dvs jag brukar minska ner bilderna så det inte ska bli så tungladdat. Jag blev verkligen superglad! Men mer om den sedan alltså, ni får ju ha något att se fram emot, bland annat en fint tecknad bild av mig. Att jag kan bli så snygg. hehe.

Men först det jag såg igår på Elles sida. Att Versace ska göra ett nytt samarbete med HM. En cruisekollektion. Versace med sina starka färger (ja de hade en del snyggt i mörka toner också i senaste släppet) passar bra som sommarkläder tycker jag. Egentligen tycker jag att det är för tidigt att visa sommarkläder nu. Snön har ju inte ens kommit och vi har inte fått tillfälle att vädra tjock-stövlarna än. Så jag lär hålla mig från att visa bilder på en massa sommarkläder man ändå inte kan ha på ett halvår. Jag ser inte mycket mening med det, plus att jag tycker att höst och vinterkläder är mycket snyggare. Men nu gör jag ett undantag för jag tänker lite på det här med Beach 2012. Ska man komma i form för den är det bara att börja kämpa NU. Sen är det  ju en hel del som åker iväg i vinter och kanske behöver lite somrigt i Thailand?

Alla bilder är inte släppta än men av de jag såg i Elle så är det här mina favoriter. Kollektionen släpps 19 januari i nätshopen.

Jättesöt bikini som kommer stå sig snyggt till solbränna. Kanske en extra pepp inför kämpandet med beach 2012? Japp, det är dags att börja nu. 299:-

Supergulliga ballerinas som jag kommer(om jag köper) matcha med jeansshorts och linne i sommar. 599:-

sidentopp 299:- Det här linnet kan jag absolut tänka mig. Till de där jeansshortsen...

Vad vore Versace utan bling? Det här vill jag gärna dingla runt med i sommar. 249:-

Jag vill nog inte ge 1499:- för en sommarväska men den är gullig.

  1. Vad roligt för dig och jag ser framemot bilderna!

    1. Jeanette: Tack, är glad att ni tar det så. Fast mina trogna läsare som känner mig en del vid det här laget förstår nog att jag inte lägger upp saker för att skryta.
      De som tror annat kan ju låta bli att läsa.

Comments are closed.

LOADING..