Träskor, mobilfodral och väskor

Vad kul att ni verkar gilla tävlingen som pågår. Jag har precis varit inne och kollat runt på Nordljus sida…igen. Och blivit vill-ha sjuk. Igen. Igår var jag på Kappahls showroom och likadant där. I förrgår var jag på Norra Brunn. Jag vet inte riktigt vad jag ska börja skriva om idag för helst vill jag bara bomba er med bilder från allt på en gång liksom. Men det ska jag inte. Jag tycker själv att när det en för många bilder av allt möjligt så tittar man ändå inte så noga, bättre då att dela upp det på två. Eller vad säger ni?

Därför tror jag att jag börjar med något som inte annat som inte alls har med ovanstående att göra men när det kommer till Campadre och saker jag vill ha där så gäller det att vara snabb. Att tipsa tre dagar senare är som att börja skriva uppretat om Reinfelts förslag om 75 årsgränsen idag. Dvs det gäller fortfarande men det är inte lika rykande hett längre.

Först och främst är jag ju ute efter skal och fodral till min iPhone och Campadre har idag just skal från White Diamonds. Kanske jag ska slå till på ett av dem? Eller om det bara blir ett vanligt enkelt från var-som-helst affären?

Skal för iPhone och Samsung S2.

Nej jag samarbetar inte med Campadre på något annat sätt än vem som helst. Dvs jag tipsar om sådant jag gillar och det helt gratis. Om man nu inte får tipspengar men det kan ju ni också få :) Här kommer några skor och väskor jag vill ha när jag ändå är i farten liksom. Sitter man i photoshop kan man ändå passa på att göra flera collage.

Träskor från A.Nordin, väskor från Pipol's Bazaar och snowjoggings från Rubber Duck

Vill ni så tar ni vägen till Campadre via min länk annars hittar ni via .se också :)

Nu ska jag ta mig en slurk kaffe och ett knäckebröd, ge mig ut i det fina vädret och fixa sånt som behöver fixas. Så får ni se fler bilder lite senare. Puss /Louise

ps lovar att ta upp mer om det som berörde om storlekshetsen häromdagen i nästa inlägg. Tro inte att jag glömt bara för att jag inte hunnit kommentera än. Det är viktigt för mig kan jag lova. Men det kommer.

 1. Camilla skriver:

  Jag har köpt ett attans praktiskt iPhone-fodral i någon vanlig mobilaffär. Det är i skinn, jättetunt och med ett uppfällbart ”lock”. Telefonen skyddas väldigt bra och det är praktiskt att slippa vara orolig för att spräcka glaset vilket jag redan lyckats med engång (kostade 1200 att laga då jag inte hade drulleförsäkring). Annars är jag helt kär i ett skal som ser ut som ett gammalt hederligt kassettband.
  Ska snart tävla i din finfina tävling, men jag måste sluta vela med plagg nu bara. =D

  1. Camilla: jag har beställt ett sådantdär skal från white diamonds nu men det kommer först runt den 4 mars så jag tror jag kommer köpa något billigt silikonskal att ha innan dess. Och så ngt fodral också. Just nu har jag mobilen i en röd tumvante. Himla snyggt ;)

 2. Sofie skriver:

  Ohh vilken trevlig blogg :) Hittade hit för första gången idag och har suttit och läst lååångt tillbaka :) Kul att ha hittat en blogg som man faktiskt kan relatera till. De flesta kläder du visar kan jag ju faktiskt hitta och köpa själv! Och kul att se någon annan kroppsform (mer lik en själv) än de i strl 34…. (inget fel på dem, men kläderna de visar sitter aldrig lika snyggt på mig som på dom). Här har du en trogen läsare framöver :)

  1. Sofie: Åh vad roligt att höra! Du är hjärtans välkommen hit! Kram till dig och ha en fin lördag.

Comments are closed.

LOADING..