Tre sommardofter från Escada

Är ni som jag förtjusta i Escadas sommardofter? De doftar så gott och det känns som sommar i hela näsan när man drar in aromen. Jag har i och för sig varit lite besviken på de senaste årens utgåvor som inte varit riktigt i min smak. Men i år är det 20 år sedan Escada började ge ut sina sommardofter och det firas med tre dofter från förr. Jag har för mig att just Rockin Rio var väldigt älskad. Jag sprutade på mig en av dofterna igår. Sexy graffiti och den luktar också himla gott. Imorgon blir det nog att jag tar mig ett sprut av Rockande Rio.

TRE sommardofter från att sniffa på, we like. Sexy graffiti på översta hyllan utkom 2002.

 

Rockin Rio kom första gången 2005.

 

Island kiss dök först upp 2004.

Om melodifestivalen har jag inte mycket att säga. Den kändes avslagen och mesig. Efterfesten där..tja..näe. Tråkigt dock att inte bloggkollegan Andreas gick vidare för det var han värd.

Nu ska nog den här ta och göra kväll, eller natt till och med. Jag har ont i magen och konstigt nog har jag lättare för att komma i säng i tid om helgerna än i veckorna.

Puss o kram på er.

 1. Camilla skriver:

  Jag sprayade på mig Rio igår, vad slutade det med? Jooo, den luktade ju så förföriskt av sommardrinkar så jag hamnade på bolaget och köpte Bacardi breezers med smak av ananas.

  1. Camilla: haha, där kan vi snacka sommarfeeling :D Den där doften kommer nog att hamna på mig i sommar.

 2. Lindis skriver:

  Åh de e så roligt o läsa din blogg. blir alltid shoppingsugen. är själv en storlek xl. kikar in här minst en gång per dag o kollar läget. du e himla modig som lägger upp bilder både med o utan kläder tänkte ja säga ;)
  //Lindis

  1. Lindis: Tack så mycket gulliga Lindis! Det är ni som gör att jag både vill och vågar lägga upp bilder och fortsätta ge tips. Hoppas du fortsätter kika in här.
   Kram!/Louise

Comments are closed.

LOADING..