Klänningar och matchande skor

Nu är jag inne på tredje dagen av huvudvärk, det känns sådär. Men jag hoppas den är på väg att lätta efter att ha kletat in pannan med tigerbalsam, svalt en diklofenaktablett samt hällt i mig en stor mugg koffein(kaffe). Det blir en stund på spikmattan också tror jag och sen en sväng på stan. Sen vore det väl själva den om det inte skulle försvinna.

Och så gör vi ett lappkast som vanligt, in i modedimman. Jag läste på twitter igår att Hm nu har börjat med hårdonuts för den som inte har en eller vill ha fler. Större eller mindre kanske? Vet inte vilka storlekar de har men de kostar 29.50:- vilket är väldigt mycket skäligare än glitters rövarpriser för samma sak. Med tanke på vad de kan kosta i inköp tänker jag då. Jag letade på nätet för att se om de har donutsen på hemsidan men hittade ingen där än så länge. Däremot hittade jag annat. Klänningarna här har jag visat förut men jag vill fortfarande ha dem så jag kör en repris.

Jag troooor att det är den cerise jag suktar mest efter men jag kan inte bestämma mig.

 

Eftersom jag gillar den monokroma(enfärgade) looken hade jag satsat på skor i samma färg. De här kanske?Hm 299:-

 

Eller ska jag kanske satsa på orange? 199:- är ju ett bra pris dessutom. finns upp till xl.

 

Ballerinaskor på fötterna. Hm, 99:-

 

Vill man istället ha klack så tycker jag de här från Scorett är sketasnygga. 799:-

 

Vill man inte ha den monokroma looken passar de här också utmärkt. 699:- Scorett.

 

Eller så kör jag safe med svart. Men nej, jag har varit svart ett halvår nu. Dags för färg. Fast det ÄR ju jävligt snyggt med svart. Jag är knappt velig alls.

 

De här från Din sko till den..eller till vilken av klänningarna som helst. 449:-

 

Eller de här. Lite roligare än ballerina kan jag nog tycka..Hm 199:-

 

Och så en blå också i helt annan modell. Den här är klurig. Den kan bli skitsnygg men den kan bli städrock också. Någon som testat? Hm 249:-

 

Ett par blå pumps till det kanske? Finns ballerinor också i samma färg för den som föredrar det. 299:- för dessa. Också Hm.

 

Det här passar egentligen inte in här mer än att det är blått men eftersom jag ska ge mig ut på jakt efter det kastar jag in en bild på detta mobilfodral också. Från Hm 29.50. Vet inte om det passar en iPhone4s iofs. Nån som vet? Bra färg annars som man hittar i väskan. Helsvart har jag kommit på att jag nog inte ska ha, för det ser jag ju inte när jag rotar runt i min stora väska.

 1. Tess skriver:

  Jag har den blåa från HM och även i svart :-)…de är lite tajta men fina (lite stretch också¨). Jag ÄLSKAR de rosa och orange skorna från HM! Måste köpa!!!!

  1. Tess: Åh då måste jag få festa din! Är så sugen på den blå. Och skorna..ja..jag måste ha. Om jag säljer väskan jag lagt ut på tradera blir det sko-pengar ;)

 2. anna skriver:

  den svart( som du la upp ljusblå) köpte jag stl 40 tror det var stl 44 som störst men kan inte svära på det:) de kan ha funnits 46 men såg inga, är lite osäker på denna, köpte däremot kanon byxor på hm + de finns svart och grå kanske gröna oxå, har de svarta och köpte nu grå billiga 199 kr och tunna, så bra till våren sommaren och även nu!!! jag har konstig kropps typ har M eller 40/42 upptill sen 46/48 nertill jag är ett päron inte alltid lätt ska jag säga därför är jag klänning och leggings narkoman mycket enklare för mig så när man hittar billiga och bra byxor blir man glad:)

 3. Ååå, den oranga var ju läcker :-) Men det är ju en typisk klänning som skulle passa även lite större. Varför finns inte den på HM+ kan man undra…

  1. christina: Precis. Eller åtminstone i xl i butik. Men nope…vill man ha xl får man beställa och betala frakt, moms och fan och hans moster. Upp till large går bra att vara på HM..i butik. Eller om man håller sig till plus-hörnet. Det finns så många kläder som funkar på även större tjejer om de bara gjordes i lite rymligare storlekar. För vi vill också ha kläder som visar midja osv. Inte raka sopsäckar. Okej att tajta silverjeans inte görs i xxl, lite självkritik har jag, men vanliga kläder?

 4. hej, den ljusblå klänningen från hm provade jag i dag, i svart såg inte ens den ljusblå men älskar svart:) den var fin på hade önskat längre på längden, den är ju väldigt ostretchig som túr för mig jag har mest problem med baken;) kan bli svårt med stor byst, fick massa guls bonus checkar så köpta massa kläder till mig och mannen:) TACK FÖR TIPSET OM DEN PRICKIGA KLÄNINGEN PÅ LINDEX (SOM DU SKREV OM FÖR ETT TAG SEDAN) DEN ÄR KANON

  1. Anna; Kul att du fick ett tips du gillade :)
   Får se om jag skickar efter den blå…de brukar ju inte ha xl i butik tyvärr fast de hade de kanske med den svarta? Om du såg det alltså, jag vet ju inte vad du har för storlek.

Comments are closed.

LOADING..