Accessoarer från här och var

Jag tror att alla som bloggar regelbundet kan hålla med om att det blir en livsstil. Bloggen finns liksom med i bakhuvudet och jag tänker när jag ser eller läser något att ”det där får jag spara till bloggen”. Eller ”det här måste jag fota till bloggen”. Galet men så är det. Och så länge det är roligt och inte tar över ens liv gör det ju inget. På något sätt kan jag till och med nästan bli mer medveten om nuet, just för att jag vill dela med mig av ögonblick, åsikter, kläder(såklart) och annat.

Vad gäller bildsamlande så har jag en massa bilder och artiklar jag spar för att plocka fram vid rätt tillfälle men ibland så blir de bara liggande. Så jag tänkte att jag kör ett  uppsamlingsheat nu med saker jag gillar. Accessoarer blir det för att få någon slags struktur i inlägget.

Den här nätsjalen hänge jag på mig igår på min provrunda på Gina Tricot. Love it. 99:- och passar till så mycket.

 

Den klockan från Dolce & Gabanna är så Louise. Spot on liksom. Just nu på campadre för för halva priset. 1499:-

 

Det här armbandet har jag hållit utkik efter på Lindex ett tag nu men det har inte kommit i butik än. Så fort det kommer hugger jag ett!. 39.50:-

 

Cocoblue från Chanel. Ja tack.

 

Jag hade gärna matchat naglarna med de här tjusiga från Nelly. Snyggt till jeans och tröja bara för att lyfta vardagsoutfiten. 99:-

Det här maffiga halsbandet vore snyggt både till en enkel klänning för festlook. Eller till tshirt och jeans bara. 149:- på HM. Ska se om jag hittar det och visa hur jag menar med bilder.

 

Axelväska i skinn från Wera på Åhléns. Så snygg till våren! 1095:-

 

Jag funderar på den här kepsen i vår. Skönt om man inte orkar fixa med håret. Flätor och tryck på en keps. Ska prova den för att se hur formen är. 79:- på Åhléns.

Glöm nu inte att tävla om krämerna. De ÄR verkligen toppen. Sen kommer det en annan tävling också i dagarna. Håll utkik. Puss /Louise

LOADING..