Vill ha nya Converse

Jag tar en skrivpaus i ätandet. Det blev kycklingfilé med kokosmjölk där jag blandade i röd curry, andra kryddor och en näve bambuskott. Till det quinoa och italiensk salladsmix. Snabbt enkelt och gott. Men nu är jag godissugen…no good! Tur jag inte har något hemma. Det får bli en kopp te istället. Inte alls samma sak men nu vill jag ha plattare mage!

Nu var det inte mat jag tänkte prata egentligen utan mer om min plötsliga längtan efter Converse. Så plötslig att jag ville skriva om det mitt i maten.Det är ett säkert vårtecken om något. Jag älskar att ha tygskor på sommaren och våren. Man har gått i tunga klumpstövlar hela vintern och vips kan man sväva(nåja) fram i lätta skor. I år får det nog bli ett par Keds också. Och ett par Converse till(har vita och röda).

Att bestämma färg är svååårt men knallblå...

 

...eller lika knalligt rosa står nog högst på önskelistan.

 

Men de här i färgen nectarine...oj så fina. Det går inte att bestämma sig ju.

 

Stars n' stripes har jag också varit och pillat på flera gånger. De flesta Converse brukar ligga mellan 599 och 699:- så jag har inte skrivit ut priser.

 

Svarta tygskor bor jag i. De här Kedsen är från Brandos. 399:-

 

De här fuschiafärgade kedsen såg jag på rea på junkyard.se för 120:- Är ganska sugen på att slå till på dessa.

Dags att äta upp och sedan fixa te innan Wallander börjar. Puss o kram /Louise

ps. tror de rosa kedsen tagit slut under tiden jag skrev inlägget eller så hittar jag bara inte dem. Attans.

 1. Bara råkade surfa in här när jag jagade runt efter andra som bloggar om converse – och vilka härliga bilder:) När det gäller priser och jämförelse har jag tillägnat en hel blogg åt att bara skriva om converse samt att lista var man hittar bästa pris. Kika gärna in!

  1. Martina: Det låter som en bra sida för oss som gillar Converse så slipper man jaga själv för priser kan ju skilja en del där. Ska absolut kika in.

 2. maria skriver:

  längtar oxå efter den tiden som komma ska…har precis fått hem ett par converse i just rosa, som en kompis köpte i usa till mig…200 pix…som hittat….

 3. Inger skriver:

  Annars har ju Skopunkten liknande skor för mycket mindre peng! :-)

  1. Inger: ja tygskor brukar jag köpa där eller på hm. Fast deras fejk-converse är inte lika sköna och håller inte lika bra. jag har ett par blom-fjärilsmönstrade som är..sådär sköna. Och en kompis har köpt flera par kängor som går sönder. Vet inte om hon har otur men jag blir lite skeptisk. Mina converse har jag haft i fyra år och tvättat i maskin flera gånger och de är fortfarande lika bra trots massiv användning :) Jag är ju absolut inget märkesfreak annars men just kängor vill jag ha converse.

 4. Jossan skriver:

  Åh, Converse… Nu längtar jag efter ett par nya också! Har röda och svarta men det vore ju fint med ett par mörkblå, eller ett par rosa, eller ett par grå eller… :-)

  1. Jossan: eller hur! Man vill ju helst ha ett par i varje färg. Är också inne på mörkblå, eller mörkgröna..eller de andra..eller..gah!

Comments are closed.

LOADING..