Klänning och väska från Indiska

Tisdagkvällar är min godispåse vad kommer till tv tittande. Lättsmält, onyttigt och smaskigt. Det är komediserier, topmodel, project runway, criminal minds och nu även någon serie om svenska tjejer i L.A. De där tjejerna vete fasen om jag kommer kolla vidare på alltså. De var bara så…mycket av allt. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det mer än så.

Innan jag öppnade tv-godispåsen var jag bland annat inne en sväng på Indiska på Drottninggatan. Det finns flera bra Indiska(gallerian är bra som dessutom har möbler, liksom den i gamla stan) men den butiken är nog den jag gillar mest. Både utbud, personal,skyltning och ordning är super – precis som jag gillar det. Jag hittar alltid kläder här och idag blev jag kär i en väska också. Jag hade dragit med mig en hel hög kläder till provrummet men tänkte inte på vad klockan var så jag hann inte testa allt innan de stängde. Tur det kommer fler dagar i veckan.

Den här klänningen såg jag förra veckan på Indiskas showroom och blev förtjust redan då. Nu har jag provat också och gillar den ännu mer.

Och väskan då..petrolblå i mjukaste skinn. Jag gillar verkligen modellen också.

 

Som den väskfreak jag är skulle jag gärna lägga mina små tassar på den här skinnväskan. Jag har för mig att den kostar typ 850:-.

 

Jag är även sugen på ett par boots med lite klack men de måste absolut vara sköna. Jag har många finskor men de är inte sådär sköna som jag föredrar. Okej om man åker taxi eller något men om jag ska springa runt på möten måste det vara skönt på fötterna. Då är en stadig klack a och o. De här kängorna var riktigt sköna faktiskt men jag ska kika vidare innan jag bestämmer mig. 499:- på Din Sko.

Sov gott vänner! Puss & Kram /Louise

 1. Älskar klänningen hoppas att den finns kvar på Indiska i Uppsala! Tack Louise för att du spar min tid genom att hitta dessa guldkorn på klädesaffärerna!

  1. Annapanna, vad kul att du också gillar den! Jag tycker att den är superfin och föll som en fura. Eftersom den är nyinkommen får vi hoppas att den finns kvar i din storlek också.
   Kram /L

 2. Jag blir så sugen på Indiska när jag läser din blogg! Det får definitivt bli en tripp dit nästa gång jag är i Sverige. Väskan dock, den kan jag utan problem låta stå: hatar modell ”kasse” men i skinn. Jag letar mig till döds i dess innandöme och bär med mig för många saker.

  1. Carina: Ja Indiska är en av mina favoritaffärer så jag kan varmt rekommendera ett besök. Förr var jag inte lika förtjust då jag tyckte det var för mycket hippe för min smak men nu älskar jag dem.
   Hehe, förstår vad du menar med att leta ihjäl sig i väskan. Det gör jag precis hela tiden men det är ju så mycket jag ”måste” ha med mig ;) Veronica på amelia tog dock priset i stor väska för hon slarvade bort sin matlåda i väskan. DÅ är det en stor bamsing till väska. haha. Tycker fortfarande att det är jätteroligt. Jag tappar mest bort nycklar och mobilen.

Comments are closed.

LOADING..