Lackade naglar är grejen

Min lilla samling

 Nagellack har jag skrivit om förr och det tål ju att upprepas för om man som jag gillar att måla naglarna så ändrar man oftast färg lite då och då. Visst funkar det att alltid köra med ljusrosa. Jag har läst någonstans att drottning Elisabeth i England alltid använder Essies ljusrosa lack ”Ballet slippers”. Men för egen del gillar jag att variera efter humör och årstid, och därför jag har också lack i nästan alla färger som finns skulle jag tro. Eller nej, det finns många nyanser till jag vill ha men jag har alltså ganska många. En del är bra och andra riktigt skitdåliga där färgen flagnar bara man tittar på naglarna.

Faktum är att även om Hm’s lacker är billiga så tycker jag de är helt okej. Ofta köper jag svart lack från dem. Depends små flaskor är bra när man ska testa en ny färg och kanske inte vill lägga ut en massa pengar, men jag tycker tyvärr att de är riktigt dåliga och håller ingen tid alls på mig längre. Jag tycker de var bättre förr men jag kanske inbillar mig.

Förra veckan var en riktig lack-vecka för mig. Jag fick dels en hel palett våriga lack från Tromborg. Jag fick även ett knallorange i försenad julklapp samt köpte ett blått till mig själv. Så trots att jag rensade bland lacken(det är det jag gjorde på bilden ovan) och slängde 14 stycken har jag rätt många kvar ;)

Det syns inte riktigt på bilden här men Tromborglacken är i underbart glada vårnyanser.

Det jag har på naglarna nu är det här ljuslila. En del pastelliga färger passar först när händerna fått lite färg men det här lila är snyggt även nu. Luv it.

LOADING..